Megrendelés lépései

  1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Kosár” gombra az oldal bal felső sarkában.
  2. A „Kosár tartalma” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét.
  3. A házhoz szállításhoz töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Fiókom” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania. Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a “Szerkesztés” gombra kattintva.További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg a futárszolgálatunk számára.
  4. Ezután összesítjük – az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó – megrendelés részleteit. A „Megrendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Rendeléseim” menüpontban.

Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

 

Fizetési feltételek

Fizetés közvetlen banki átutalással

Banki átutalás menete: A fizetés kiválasztásnál válassza ki a ‘Közvetlen banki átutalást’. A ‘Megrendelés elküldése’ gombra nyomva a honlap átnavigál a ‘Rendeléseim’ oldalra, mely tartalmazza a rendelési számot, illetve az átutaláshoz a banki adatokat. A kedvezményezett neve a hasznosbolt.hu Kft., a bank számlaszáma: 16200151-18517927 (IBAN számlaszám: HU26 1620 0151 1851 7927 0000 0000), illetve a pontos összeg is szerepel benne, melyet át kell utalni a számlaszámra. FONTOS, hogy átutaláskor a közleménybe kerüljön bele a rendelési szám, hogy könnyebben beazonosítható legyen a rendelő. A rendelt termék akkor kerül kipostázásra, amikor az összeg megérkezik a bankszámlára. Előfordulhat, hogy akár 2-3 munkanapot is igénybe vehet ez. A banki átutalásos megrendelés leadása után egy visszaigazoló e-mailt is kap a megrendelő, melyben az utaláshoz szükséges adatok megtalálhatóak.

PayPal fizetés

Mi az a PayPal? A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPalelektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?
Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

  1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
  2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Szállítási feltételek

Kiszállítási idő: 2-3 munkanap! Banki átutalásos fizetés esetén a bankszámlára beérkezett összeg után postázzuk a terméket! Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A termékek kiszállásánál a fizetési módok változhatnak.

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt termékeket a Magyar Posta munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a postán feladjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt termék fizetési módjától és értékétől függően:

  • Banki átutalás és PayPal-os fizetésnél:
 750 Ft szállítási költség
  • 10.000 Ft fölött
 ingyenes

 

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

 

Személyes átvétel

Személyes átvételre kizárólag Budapesten, a honlapon található e-mailes vagy telefonos egyeztetés alapján lehetséges. A megrendelés előtt mindenképpen ajánlott ezt leegyeztetni.