A FÜZET TARTALMA

A tervezőfüzetről

Nincs különbség tartalmilag, csak a színek és a betűtípusok különbözőek.
A türkiz füzet inkább elegánsabb, visszafogottabb stílusú, míg a virágos bohókásabb, fiatalosabb.

Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik tetszik jobban, akkor azt javaslom, hogy válaszd azt, ami jókedvre derít, ahányszor csak ránézel. Valószínűleg sokat lesz még a kezed ügyében, így nagyon fontos, hogy pozitív érzelmeket váltson ki belőled.

A gyűrűsmappa egyedi nyomtatása nagyon költséges, mivel egyedi grafika lévén időigényes munkáról van szó. Ilyen igény esetén csak a mappára kb. 12.000-15.000 Ft-os árat számol fel a nyomda, ami mellé a füzet ára és a nyomdai postaköltség még hozzá jön.

Amennyiben valaki szeretné kicsit személyesebbé tenni a füzetet, meg tudjuk csinálni, hogy az üdvözlőlapot egyedire tervezzük, és nyomdában kinyomtatjuk. Ennek plusz költsége a nyomda aktuális ajánlatától függ, de legfeljebb pár száz forintos költséggel kell számolni. Egyedi igény esetén az info@hasznosbolt.hu címen érdeklődj.

Tulajdonképpen bármilyet, legfeljebb 200 főig. A Skicc Esküvői Tervezőfüzet nem arra való, hogy megmondja, hogy milyen a ‘tipikus magyar esküvő’, és aszerint adja a listákat is. A füzet alkalmas arra, hogy akár ketten a világ végén egy tengerparton, vagy kétszázan a fővárosban tartsátok meg a Nagy Napot. Egy dolog biztos, minden eshetőségre felkészít! A listákat a saját ízléseteknek és preferenciáitoknak megfelelően tudjátok kitölteni, ha valamilyen listára épp nincs szükség, azt egyszerűen hagyjátok üresen.

1. Rengeteg időt takaríthatsz meg: az egy évre előre összerakott feladat lista alapján átfogó képet kaphatsz arról, hogy pontosan miből áll egy esküvő megszervezése. Nem azzal kell töltened az időt, hogy az interneten kutatod az információkat arról, hogy egyáltalán mi mindenre kell gondolnod a szervezés alatt, hanem csakis arra, hogy milyen lesz majd a Ti Nagy Napotok

2. Átláthatóak lesznek a költségek, amivel még spórolni is tudsz: egy esküvő nem olcsó mulatság, és ha az ember nincs teljesen tisztában azzal, hogy mi mindenre kell költeni, vagy utolsó pillanatban kell beszerezni valamit felárral, akkor bizony könnyen túl lehet lépni a büdzsét. Mivel füzet tartalmaz részletes költségtervezet, illetve segítséget nyújt a szolgáltatókkal való kommunikációban is, ezért könnyen lehet, hogy használója sok extra kiadástól megóvja magát.

3. Megkíméled magad a szervezéssel járó stressztől: a füzetben mindenre részletre kiterjedően találsz listákat, így akár ketten lesztek csak a tanúitokkal, akár kétszázan az esküvőn, biztosan nem kell attól tartanod, hogy valamit elfelejtettetek megszervezni

4. Nem csak a Nagy Nap lesz szép emlék, hanem a megszervezése is: a füzet nem csak egy eszköz, ami hatalmas terhet levesz a vállatokról, hanem egy szép emlék őrzője is marad majd a legapróbb részletekről is, amit később örömmel vesztek elő egy kis nosztalgiázásra

A Skicc Esküvői Tervezőfüzet, ahogy a nevéből is kiderül, egy olyan tervezőfüzet, amely 150 oldalon keresztül egy esküvő teljes körű szervezési feladatait gyűjti össze. Azért készítettük ezt a füzetet, hogy a házasulandó párokat, akiknek a tapasztalat szerint általában fogalmuk sincs, hogy honnan kezdjék a szervezést, egyfajta útmutatóként segítse a szervezés minden fázisát. A füzet nem feltétlenül helyettesíti az esküvőszervezőt és a ceremóniamestert, de átfogó képet ad arról, hogy mi mindenre szükséges odafigyelni, hogy a Nagy Nap tényleg olyan legyen, mint amilyennek a házasulandó pár megálmodja.

A füzet összesen 150 oldal, aminek kb. 80%-a egyedi tartalom (tehát nem ismétlődnek a lapok, és nem jegyzetlap a fele). Ha úgy érzed, hogy egy-egy oldalból többre is szükséged lenne, akkor csak fénymásold le, és lyukasztógéppel lyukaszd ki.

A füzetek részletes tartalmáról a webshopban találsz információt minden füzet mellett. Ha mégis további kérdésed lenne, akkor nyugodtan keress meg minket az info@hasznsobolt.hu e-mail címen.

Bárkinek, aki szeretne folyamatosan képben lenni az esküvője szervezésének folyamataival. Akár szűk költségvetésben gondolkodó pároknak, akik mindent maguk szeretnének elintézni, akár 200 fős esküvők esetén profi szervező csapattal együttműködő párok esetében hasznos lehet.

Az esküvőszervezők részéről is jött több pozitív visszajelzés, hogy ez a füzet megkönnyítené a munkájukat, hiszen az egyeztetések alatt rengeteg információ elhangzik, amit adott esetben többször is el kell ismételni akár, hiszen az esküvő egy komplex, többszereplős esemény. Előfordul, hogy bizonyos dolgokat el kell mondani egyszer, kétszer vagy háromszor is, amire lehet persze azt mondani, hogy „de hát ez az esküvőszervező dolga”, de lássuk be, hogy az idő pénz, és akár a részletek átbeszélésére is lehetne fordítani azt az időt, ami az általános szervezési feladatok ismertetésével zajlik egyébként.

Nem érhető el semmilyen elektronikus formában. Habár vannak olyan dolgok, amiket érdemes excel táblában is vezetni (pl. vendéglista), de a füzet nem csak arra való, hogy listákat töltsetek ki látástól-vakulásig.

Egyrészt egészében láthatjátok a folyamatokat, és hogy mi mindent kell éppen elintézni, másrészt a tervezés élményét is megadja. A számítógép nincs mindig kéznél, a telefonba sokat kell pötyögni, és sokszor nehéz strukturáltan látni a dolgokat, ez a füzet viszont egy normál méretű női táskában tökéletesen elfér, de ha mégsem szívesen cipelnéd, akkor egyszerűen kiveheted a lapokat belőle, és csak azt kell magaddal vinni egy egyeztetésre, amire épp szükséged van.

Volt már rá példa, hogy a vevő ajándékba küldte valakinek, és megkért minket, ha tegyünk bele egy személyes kis üzenetet. Amennyiben valaki ilyet kér tőlünk, vagy egyéb extra kérése lenne, minden esetben e-mailben szükséges felvenni velünk a kapcsolatot, és igyekszünk mindennek eleget tenni, aminek tudunk.

Alapvetően nem úgy kommunikáljuk, hogy helyettesíti, de esküvőtől függően lehetséges, hogy szervező nélkül is tud teljes értékű segítséget nyújtani.
Nagyobb, legalább 50 fős esküvő esetén mindenképpen javasolt egy szervezővel, vagy koordinátorral együtt dolgozni, ha nem szeretnétek, hogy a Násznépből szaladgáljon valaki intézkedni, vagy rosszabb esetén ti magatok idegeskedjetek, ha valami nem megy flottul.

A Skicc Esküvői Tervezőfüzet abban tud segíteni, hogy az esküvővel járó teendőket egyben lássátok, már a szervezés első pillanatától kezdve pontosan tudjátok, hogy miből áll egy ilyen esemény, és a listák és hasznos infók mentén kitaláljátok, hogy Ti hogy szeretnétek a Nagy Napot megtartani. Az esküvőszervezőknek általában kiterjedt kapcsolatrendszerük van, jól ismerik a szolgáltatókat, és szívesen is ajánlanak megbízható szakembereket. Ezen kívül az esküvőtök napján ő az, aki a háttérből intézkedik, irányítja az egész szolgáltatói kört, Nektek pedig csak azzal kell foglalkoznotok, hogy jól érezzétek magatokat a szeretteitekkel.

Igen, jelenleg a füzet 2018-2019, vagy 2019-2020-as verzióban is elérhető mindkét dizájnnal. Vásárláskor a megfelelő naptárasat kell kiválasztani.

Load More

 

VÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Kuponok és kedvezmények

Igen, van. Amennyiben legalább két füzetet vásárolsz, a szállítási költséget mi álljuk.
Ezen kívül időről-időre szoktunk meghirdetni kedvezményeket vagy nyereményjátékot is, amiért érdemes a Facebook vagy az Instagram oldalunkat követni.

Vásárlás

Jelenleg a Müller Beáta Szépségszalonban (1094 Budapest, Ferenc tér 6-7, előzetes egyeztetés szükséges velük), illetve a Nefelejcs Esküvői Ruhaszalonban (2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 19/a) találsz találsz egy-egy példányt.

Category: Vásárlás

Alapvetően mint webshop, nem tudjuk biztosítani az állandó személyes átvételi lehetőséget, viszont speciális esetekben igyekszünk megoldani. Ilyenkor természetesen nem számítjuk fel a szállítási költséget. Ezzel kapcsolatban érdemes felvenni velünk a kapcsolatot e-mailben vagy a kapcsolat menüpontban megadott telefonszámon.

Category: Szállítás

Igen, van. Amennyiben legalább két füzetet vásárolsz, a szállítási költséget mi álljuk.
Ezen kívül időről-időre szoktunk meghirdetni kedvezményeket vagy nyereményjátékot is, amiért érdemes a Facebook vagy az Instagram oldalunkat követni.

Sajnos nem.

Category: Fizetés

A gyűrűsmappa egyedi nyomtatása nagyon költséges, mivel egyedi grafika lévén időigényes munkáról van szó. Ilyen igény esetén csak a mappára kb. 12.000-15.000 Ft-os árat számol fel a nyomda, ami mellé a füzet ára és a nyomdai postaköltség még hozzá jön.

Amennyiben valaki szeretné kicsit személyesebbé tenni a füzetet, meg tudjuk csinálni, hogy az üdvözlőlapot egyedire tervezzük, és nyomdában kinyomtatjuk. Ennek plusz költsége a nyomda aktuális ajánlatától függ, de legfeljebb pár száz forintos költséggel kell számolni. Egyedi igény esetén az info@hasznosbolt.hu címen érdeklődj.

Amint beérkezett a hasznosbolt.hu számlájára a fizetendő összeg. PayPalos fizetés esetén ez azonnal megtörténik, átutalás esetén pedig az átfutási időt beleszámítva (függően a bank adminisztrációs idejétől).
A csomagokat délelőtt tudjuk feladni, így abban az esetben, ha valaki délután vagy este rendeli meg a füzetet, az már a következő nap reggelén kerül feladásra.
A kiszállítási idő kb. 2-3 munkanap, amennyiben ez valamilyen oknál fogva mégis hosszabb idő lesz, minden esetben tájékoztatjuk a vásárlót e-mailben.

Category: Szállítás

Kiskereskedelmi ára jelenleg 7990 forint, ami már tartalmazza az ÁFA-t is.

Category: Fizetés

Mivel GLS futárszolgálattal dolgozunk, ezért sajnos nem. Viszont a futárszolgálat rugalmasságának köszönhetően kérhető akár munkahelyre is, a recepción is hagyható, stb. Speciális kézbesítés esetén vásárláskor a ‘megjegyzés’ részbe bele lehet írni minden igényt, illetve a futárnak megadjuk a vásárló telefonszámát is, hogy biztosan célba érjen a csomag.

Category: Szállítás

Kétféle módon lehet fizetni, melyek az alábbiak:

Fizetés közvetlen banki átutalással
Banki átutalás menete: A fizetés kiválasztásnál válassza ki a ‘Közvetlen banki átutalást’. A ‘Megrendelés elküldése’ gombra nyomva a honlap átnavigál a ‘Rendeléseim’ oldalra, mely tartalmazza a rendelési számot, illetve az átutaláshoz a banki adatokat. A kedvezményezett neve a hasznosbolt.hu Kft., a bank számlaszáma: 16200151-18517927 (IBAN számlaszám: HU26 1620 0151 1851 7927 0000 0000), illetve a pontos összeg is szerepel benne, melyet át kell utalni a számlaszámra. FONTOS, hogy átutaláskor a közleménybe kerüljön bele a rendelési szám, hogy könnyebben beazonosítható legyen a rendelő. A rendelt termék akkor kerül kipostázásra, amikor az összeg megérkezik a bankszámlára. Előfordulhat, hogy akár 2-3 munkanapot is igénybe vehet ez. A banki átutalásos megrendelés leadása után egy visszaigazoló e-mailt is kap a megrendelő, melyben az utaláshoz szükséges adatok megtalálhatóak.

PayPal™ fizetés
Mi az a PayPal™? A PayPal™ a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.
PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Category: Fizetés

Volt már rá példa, hogy a vevő ajándékba küldte valakinek, és megkért minket, ha tegyünk bele egy személyes kis üzenetet. Amennyiben valaki ilyet kér tőlünk, vagy egyéb extra kérése lenne, minden esetben e-mailben szükséges felvenni velünk a kapcsolatot, és igyekszünk mindennek eleget tenni, aminek tudunk.

Fizetés

Sajnos nem.

Category: Fizetés

Kiskereskedelmi ára jelenleg 7990 forint, ami már tartalmazza az ÁFA-t is.

Category: Fizetés

Kétféle módon lehet fizetni, melyek az alábbiak:

Fizetés közvetlen banki átutalással
Banki átutalás menete: A fizetés kiválasztásnál válassza ki a ‘Közvetlen banki átutalást’. A ‘Megrendelés elküldése’ gombra nyomva a honlap átnavigál a ‘Rendeléseim’ oldalra, mely tartalmazza a rendelési számot, illetve az átutaláshoz a banki adatokat. A kedvezményezett neve a hasznosbolt.hu Kft., a bank számlaszáma: 16200151-18517927 (IBAN számlaszám: HU26 1620 0151 1851 7927 0000 0000), illetve a pontos összeg is szerepel benne, melyet át kell utalni a számlaszámra. FONTOS, hogy átutaláskor a közleménybe kerüljön bele a rendelési szám, hogy könnyebben beazonosítható legyen a rendelő. A rendelt termék akkor kerül kipostázásra, amikor az összeg megérkezik a bankszámlára. Előfordulhat, hogy akár 2-3 munkanapot is igénybe vehet ez. A banki átutalásos megrendelés leadása után egy visszaigazoló e-mailt is kap a megrendelő, melyben az utaláshoz szükséges adatok megtalálhatóak.

PayPal™ fizetés
Mi az a PayPal™? A PayPal™ a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.
PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Category: Fizetés

Szállítás

Alapvetően mint webshop, nem tudjuk biztosítani az állandó személyes átvételi lehetőséget, viszont speciális esetekben igyekszünk megoldani. Ilyenkor természetesen nem számítjuk fel a szállítási költséget. Ezzel kapcsolatban érdemes felvenni velünk a kapcsolatot e-mailben vagy a kapcsolat menüpontban megadott telefonszámon.

Category: Szállítás

Amint beérkezett a hasznosbolt.hu számlájára a fizetendő összeg. PayPalos fizetés esetén ez azonnal megtörténik, átutalás esetén pedig az átfutási időt beleszámítva (függően a bank adminisztrációs idejétől).
A csomagokat délelőtt tudjuk feladni, így abban az esetben, ha valaki délután vagy este rendeli meg a füzetet, az már a következő nap reggelén kerül feladásra.
A kiszállítási idő kb. 2-3 munkanap, amennyiben ez valamilyen oknál fogva mégis hosszabb idő lesz, minden esetben tájékoztatjuk a vásárlót e-mailben.

Category: Szállítás

Mivel GLS futárszolgálattal dolgozunk, ezért sajnos nem. Viszont a futárszolgálat rugalmasságának köszönhetően kérhető akár munkahelyre is, a recepción is hagyható, stb. Speciális kézbesítés esetén vásárláskor a ‘megjegyzés’ részbe bele lehet írni minden igényt, illetve a futárnak megadjuk a vásárló telefonszámát is, hogy biztosan célba érjen a csomag.

Category: Szállítás

Load More

 

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

Partner Program és egyéb együttműködési lehetőségek esküvői szolgáltatókkal

Bizonyos termékek és szolgáltatások esetén lehetséges ilyen jellegű együttműködés, de mivel a füzetből nem szeretnénk reklámkatalógust csinálni, ezért ez a terméktől/szolgáltatástól függhet.

Ebben az esetben a külön berakott szórólap grafikáját mi készítjük el a szolgáltatóval közösen egyeztetve. A részletekkel kapcsolatban keress minket az info@hasznosbolt.hu e-mail címen.

Alapvetően kétfajta együttműködésre van lehetőség: az egyik a Partner Program, melyről további információt a ‘Partner Program’ menüpont alatt találsz.

A másik lehetőség pedig a szolgáltatásod értékének növelésére kialakított ajánlat. Dióhéjban arról szól, hogy a Skicc Esküvői Tervezőfüzetet nagyobb tételben (min. 10db) vásárolhatod meg mennyiségtől függően nagy kedvezményekkel, amelyet aztán a szolgáltatásodat igénybe vevő pároknak adhatsz ajándékba. Ez a költségekhez képest egy apró gesztus, mely a figyelmességen kívül nagyon hasznos is lehet a vevőidnek. A füzetet meg tudjuk csinálni egyedire, az üdvözlőlapon a vevő logójával és valamilyen rövid üzenetével, illetve az ifjú pár nevével tudjuk nyomtatásba küldeni. A részletes ajánlatért keress minket az info@hasznosbolt.hu e-mail címen.

Load More