HEROSZ jótékonysági Esküvői Tervezőfüzet vásár

posted in: Uncategorized | 0

Nekem így is tökéletes!

Vásárold meg az apróbb szépséghibás füzeteinket, és támogasd vele a HEROSZ budapesti Állatotthont!

Budafoki cégként fontosnak tartjuk, hogy visszaadjunk a helyi közösségnek. A HÉROSZ budapesti Állatotthon fennmaradása is jelentősen érintett a koronavírus ideje alatt, így nagyobb szüksége van támogatásokra, mint valaha.

A hasznosbolt.hu Kft. hisz abban, hogy nem csak az szerethető, ami ‘tökéletes’ külsőleg, és ez különösen igaz azokra az állatkákra, amelyek egy menhelyen várják az örökbefogadó, szerető gazdijukat. Ebben a szellemben jótékonysági vásárt hirdetünk ki a nagyon apró, kizárólag külső szépséghibával rendelkező füzeteinkre, amelyek megvásárlásával most a HÉROSZ Állatotthont támogathatod. A füzet tartalma nem különbözik az épektől, mindössze a külsőjükön található apróbb karcolások, benyomódások.

Minden eladott példány után 4000 Ft-ot ajánlunk fel a HEROSZ budapesti Állatotthonnak.

Siess, és vásárold meg még ma a saját Skicc Esküvői Tervezőfüzeted egy jó ügy érdekében!*

Ha ezen felül is érdekel az Állatotthon munkája, esetleg segítenél nekik más módon is, az alábbi helyen találsz további információt róluk: http://www.herosz.hu/, illetve a Facebook oldalukon: https://www.facebook.com/heroszbudapestiallatotthon/

FONTOS! A füzetek június 29 – júlis 3. között kerülnek kiszállításra, melynek előfeltétele az előzetes banki átutalás, vagy PayPalos kifizetés. Amennyiben 2021-2022-es naptárral kéred, kérlek, hogy megrendeléskor a ‘Megjegyzés’ rovatban tüntesd fel az igényed!

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.