Hogyan csempészd be a 2018-as év színét az esküvődre?

posted in: Uncategorized | 0
Bár imádjuk klasszikus esküvők visszafogott színvilágát, mégis magával ragadóak az olyan menyegzők, melyekben valamilyen meglepő szín is feltűnik, és hát a Pantone 2018-ban választott év színe, az ultraibolya határozottan egy ilyen szín.

„Egy drámai módon provokatív és elgondolkodtató árnyalata a lilának, a PANTONE 18-3838 ultraibolya eredetiséget, leleményességet és a jövőnk felé tekintő gondolkodásmódot tükrözi” áll a cég honlapján.

Az esküvőd megszervezése nem csak a Nagy Napról szól, hanem a közös jövőtökről is pároddal, tehát az ultraibolyáról fent leírtak szerint ez a szín éppen beleillik a képbe.

Ha mégis túl sötétnek tartod ezt az árnyalatot, hogy meghatározza az esküvőd színvilágát, vagy csak éppen be szeretnéd csempészni egy-egy kiegészítővel a Nagy Napra, akkor itt van néhány tipp és variáció rá.

Forrás: Pinterest
Milyen stílusú esküvőkhöz illik különösen jól?
  1. Provence-i hangulat (francia vidéki): egyik kihagyhatatlan eleme a levendula, melynek árnyalata nagyon hasonlít az ultraibolyához. A levendula színeiben, illatában, de akár még íz világában is megjeleníthető.
  2. Luxus esküvő: a sötétlila arannyal (napsárga) kiegészítve az ősi japán császárok színei voltak, olyannyira, hogy az alattvalóiknak tilos volt hordani ezeket a színeket. Ma már inkább a luxus színeiként azonosítjuk őket, mely egy igazán elegáns és semmilyen költséget nem kímélő esküvőn tökéletesen megállja a helyét, és igazán egyedi stílust kölcsönöz.
  3. Greenery: az utóbbi évek egyik nagy trendje a ’greenery’, azaz a természetközeli esküvő. Sajátossága, hogy a díszekben igyekszik a természethez visszanyúlni, a zöld, a fehér és a barnás színek dominálnak, ahogy a természetben is megjelennek. Ha szeretnél adni egy kis pluszt ehhez a stílushoz, egy-két lila színű virággal (levendula, dália, hortenzia, orgona, lángvirág).

 

További inspirációért kattints a Pinterest oldalunkra, ahol még több ötletet találsz!