Ez most valami új lesz…

Az esküvői iparban az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy rengeteg különböző szolgáltató tud részt venni benne és akár együttműködni, anélkül, hogy konkurenciát jelentenének egymásnak. Mivel a füzet ideális esetben már a legelején képbe kerül a szervezéskor, ezért remek lehetőséget biztosít arra, hogy más szolgáltatók is bemutatásra kerüljenek általa. A füzetből nem szeretnénk egy reklámújságot csinálni, de egy mindenki számára elfogadható, és a célközönséget jól megcélzó partnerség kialakítására mindig nyitottak vagyunk.

A partnerségi viszony kialakításánál a cél nem kifejezetten pénzben számszerűsíthető, hanem egy oda-vissza ajánláson, illetve kedvezményben való részesítésből áll. A kedvezmény csak a valós vásárlók esetében jár egy egyedi kuponkódos megoldással.

Amennyiben lehetőséget látsz arra, hogy együttműködjünk, és ezáltal kölcsönösen erősítsük egymás szolgáltatásait/termékeit, a részletes kooperációs lehetőségekről kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@hasznosbolt.hu e-mail címen!