lillaKarsay Lillának vagyok, egy 28 éves vállalkozó. Nehéz megfogalmazni, hogy mivel foglalkozom úgy igazából, de dióhéjban igyekszem összefoglalni.

‘Polgári’ szakmám jelen pillanatban átmeneti, eddig Indonéziában éltem egy magyar kereskedelmi cég külképviseleti irodájának vezetőjeként, most pedig a 2014-ben alapított saját vállalkozásom, a hasznosbolt.hu Kft.-t igyekszem felfuttatni, amire korábban nem volt lehetőségem a különböző főállások mellett.

Korábbi munkahelyeimen rengeteg rendezvény, kiállítás, üzleti fórum megszervezésére volt lehetőségem Magyarországon és külföldön is, ezen kívül több ezer magyar vállalkozás megjelenésében segédkeztem marketing munkatársként. Ez azt jelenti, hogy különböző kiadványokat, prospektusokat szerkesztettem, angolul lektoráltam, illetve kiállításokon a nemzeti standok közös megjelenésének grafikáit készítettem el.

Ezen kívül 2016 óta forgalmazom nagy büszkeségemet, a Skicc Esküvői Tervezőfüzetet, mely egy 150 oldalas tervező füzet, ami a házasulandó pároknak óriási segítséget nyújthat egy komplett esküvő megszervezéséhez. Nagy segítségemre volt a rendezvényszervezős múlt a tartalmak összeállításakor, illetve az is, hogy a komplett grafikáját is én tudtam elkészíteni. Hozzáállásom a munkához mindig a maximalizmust és a tökéletességre való törekvést tükrözi, így nyugodt és jó szívvel ajánlom mindenkinek a füzetet, aki a Nagy Napon kívül a szervezésre is egy szép emlékként szeretne visszagondolni, nem pedig egy végeláthatatlan feladatsorozatnak.