Sosem volt még ilyen összeszedett az esküvőszervezés!

posted in: Uncategorized | 0

Kedves Leendő Feleség!

Hamarosan elérkezik életed egyik legszebb napja, melynek minden apró részletében a boldogságot, a szeretetet és legfőképp TITEKET kell megtestesítenie. Magától értetődő, hogy a bizonyos ’IGEN’ kimondása az esküvődön az egyik legvarázslatosabb és életre szóló pillanata lesz az életednek, de eljutni odáig bizony meglehetősen rögös is lehet az út.

A nővérem esküvőjénél megtapasztalt boldog és kevésbé örömteli szervezési feladatok inspiráltak abban, hogy létrehozzak egy olyan esküvői útmutatót, amely minden menyasszony életét megkönnyíti a tervezés ideje alatt, és ugyanolyan szeretettel gondol erre az időszakra is vissza, mint magára a Nagy Napra.

Szóval itt ez a szuper kis esküvői tervezőfüzet, mely tökéletes segítség lesz a szervezés minden fázisában, 140 oldalon keresztül minden részletre kiterjedően. Most már ’csak’ meg kell szervezni az álomesküvőd! Ha szeretnél mindent kézben tartani, vagy nincs pénzed esküvőszervezőre több százezer forintért, akkor ezt Neked találták ki!

Lehet külföldi tengerpartos, extravagáns városi vagy vidéki vintage, szűk körű vagy hatalmas, kevés pénzből megvalósítható vagy több milliós költségvetésű a Nagy Nap: csak rajtad áll kedves menyasszony, hogy mit hozol ki belőle!