Találkozzunk a CEWES Esküvői Kiállításon!

posted in: Uncategorized | 0
Idén nagy fába vágtuk a fejszénket… Úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk magunkat Magyarország legnagyobb esküvői kiállításán, hogy minél több menyasszonynak és vőlegénynek tudjunk segíteni az esküvői előkészületekben. És most nem csak a füzetet tudod személyesen megtekinteni, hanem elővételben, vagy a rendezvény helyszínén akár meg is tudod vásárolni, anélkül, hogy a szállítási költségekre is költened kellene!

 

Találkozzunk az F14-es standon!

A Megasztárból jól ismert Gál Csaba Boggie partyzenekarával, a Midnight Boogieval közösen osztozunk majd egy szuper standon, aminek berendezését és dekorációját a Vintage Decor készíti nekünk. Ezzel akár két legyet is üthetsz egy csapásra: megveheted a Skicc Esküvői Tervezőfüzetet, és utána foglalhatod is a zenekart a Nagy Napra! Plusz jó hír, hogy a Boogiék is adnak kedvezményt a kiállítás résztvevőinek, amennyiben már a helyszínen leegyeztetitek az időpontot.

Kezdjétek nálunk a napot, hogy a Skicc Esküvői Tervezőfüzettel a többi szolgáltatóhoz is felkészülten érkezzetek!

Rendezvény időpontja: 2018. november 10-11.

Helyszín: Budapest, Hungexpo, F és G pavilon

 

Előrendelés menete

A 10%-os engedmény esetén írd be a CEWES2018 kuponkódot a kosár oldalon, és a kedvezményt automatikusan levonja a rendszer a végösszegből. Ezután a szállításnál a személyes átvétel opciót jelöld meg.

FONTOS, hogy a személyes átvételre csak a rendezvény helyszínén lesz mód, az F14-es standon. Érdemes előrendelni, hiszen így nem kell külön a pénzügyekkel vesződni, hanem csak átvenni a csomagot, esetleg tudunk pár hasznos tippet is adni, hogyan hozd ki a maximumot a füzetből. A füzetek száma limitált, így ha biztosra szeretnél menni, inkább rendeld meg itt a honlapunkon előre.

 

Személyes átvétel esetén

Amennyiben rendelkezel Happy Bridal Days kuponnal* (ami csak akkor érvényesíthető, ha eljössz a CEWES Esküvői kiállításra), csak mutasd be a kupont, és automatikusan jár a 10% kedvezmény!

FONTOS, hogy a füzetek száma limitált, így ha biztosra szeretnél menni, inkább rendeld meg itt a honlapunkon előre.  Amennyiben mégis a helyszínen vásárolnál, kérlek próbáld meg a pontos összeget bekészíteni, hogy ne legyen gondunk a visszaadással.

*a kuponfüzet tartalma folyamatosan frissül, hamarosan felkerül a Skicc Esküvői Tervezőfüzeté is. Érdemes a kiállítás előtt közvetlenül letölteni a füzetet, mert abban már biztosan benne leszünk.

 

Egy kis ízelítő a Midnight Boogie partyzenekar repertoárjából: