Kedves Leendő Feleség! Kedves házasulandó pár!

Hamarosan elérkezik életed egyik legszebb napja, melynek minden apró részletében a boldogságot, a szeretetet és legfőképp TITEKET kell megtestesítenie. Magától értetődő, hogy a bizonyos ’IGEN’ kimondása az esküvődön az egyik legvarázslatosabb és életre szóló pillanata lesz az életednek, de eljutni odáig bizony meglehetősen rögös is lehet az út.

 

Mi az a Skicc Esküvői Tervezőfüzet és hogyan segíthet Neked?

A Skicc Esküvői Tervezőfüzet, ahogy a nevéből is kiderül, egy olyan tervezőfüzet, amely 150 oldalon keresztül egy esküvő teljes körű szervezési feladatait gyűjti össze. Azért készítettük ezt a füzetet, hogy a házasulandó párokat, akiknek a tapasztalat szerint általában fogalmuk sincs, hogy honnan kezdjék a szervezést, egyfajta útmutatóként segítse a szervezés minden fázisát. A füzet nem feltétlenül helyettesíti az esküvőszervezőt és a ceremóniamestert, de átfogó képet ad arról, hogy mi mindenre szükséges odafigyelni, hogy a Nagy Nap tényleg olyan legyen, mint amilyennek a házasulandó pár megálmodja.

 

Kinek lehet hasznos?

Bárkinek, aki szeretne folyamatosan képben lenni az esküvője szervezésének folyamataival. Akár szűk költségvetésben gondolkodó pároknak, akik mindent maguk szeretnének elintézni, akár 200 fős esküvők esetén profi szervező csapattal együttműködő párok esetében hasznos lehet.

Az esküvőszervezők részéről is jött több pozitív visszajelzés, hogy ez a füzet megkönnyítené a munkájukat, hiszen az egyeztetések alatt rengeteg információ elhangzik, amit adott esetben többször is el kell ismételni akár, hiszen az esküvő egy komplex, többszereplős esemény. Előfordul, hogy bizonyos dolgokat el kell mondani egyszer, kétszer vagy háromszor is, amire lehet persze azt mondani, hogy „de hát ez az esküvőszervező dolga”, de lássuk be, hogy az idő pénz, és akár a részletek átbeszélésére is lehetne fordítani azt az időt, ami az általános szervezési feladatok ismertetésével zajlik egyébként.

 

További érvek a Skicc Esküvői Tervezőfüzet mellett:

Rengeteg időt takaríthatsz meg: az egy évre előre összerakott feladat lista alapján átfogó képet kaphatsz arról, hogy pontosan miből áll egy esküvő megszervezése. Nem azzal kell töltened az időt, hogy az interneten kutatod az információkat arról, hogy egyáltalán mi mindenre kell gondolnod a szervezés alatt, hanem csakis arra, hogy milyen lesz majd a Ti Nagy Napotok

 Átláthatóak lesznek a költségek, amivel még spórolni is tudsz: egy esküvő nem olcsó mulatság, és ha az ember nincs teljesen tisztában azzal, hogy mi mindenre kell költeni, vagy utolsó pillanatban kell beszerezni valamit felárral, akkor bizony könnyen túl lehet lépni a büdzsét. Mivel füzet tartalmaz részletes költségtervezet, illetve segítséget nyújt a szolgáltatókkal való kommunikációban is, ezért könnyen lehet, hogy használója sok extra kiadástól megóvja magát.

Megkíméled magad a szervezéssel járó stressztől: a füzetben mindenre részletre kiterjedően találsz listákat, így akár ketten lesztek csak a tanúitokkal, akár kétszázan az esküvőn, biztosan nem kell attól tartanod, hogy valamit elfelejtettetek megszervezni

Nem csak a Nagy Nap lesz szép emlék, hanem a megszervezése is: a füzet nem csak egy eszköz, ami hatalmas terhet levesz a vállatokról, hanem egy szép emlék őrzője is marad majd a legapróbb részletekről is, amit később örömmel vesztek elő egy kis nosztalgiázásra

 

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hasznosbolt.hu email címen, vagy Facebook oldalunkon a Messengerben!