A Skicc Esküvői Tervezőfüzet helyettesíti az esküvőszervezőt?

| 0

Alapvetően nem úgy kommunikáljuk, hogy helyettesíti, de esküvőtől függően lehetséges, hogy szervező nélkül is tud teljes értékű segítséget nyújtani.
Nagyobb, legalább 50 fős esküvő esetén mindenképpen javasolt egy szervezővel, vagy koordinátorral együtt dolgozni, ha nem szeretnétek, hogy a Násznépből szaladgáljon valaki intézkedni, vagy rosszabb esetén ti magatok idegeskedjetek, ha valami nem megy flottul.

A Skicc Esküvői Tervezőfüzet abban tud segíteni, hogy az esküvővel járó teendőket egyben lássátok, már a szervezés első pillanatától kezdve pontosan tudjátok, hogy miből áll egy ilyen esemény, és a listák és hasznos infók mentén kitaláljátok, hogy Ti hogy szeretnétek a Nagy Napot megtartani. Az esküvőszervezőknek általában kiterjedt kapcsolatrendszerük van, jól ismerik a szolgáltatókat, és szívesen is ajánlanak megbízható szakembereket. Ezen kívül az esküvőtök napján ő az, aki a háttérből intézkedik, irányítja az egész szolgáltatói kört, Nektek pedig csak azzal kell foglalkoznotok, hogy jól érezzétek magatokat a szeretteitekkel.

Comment on this FAQ

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük