Hogyan tudok fizetni a rendeléskor?

| 0

Kétféle módon lehet fizetni, melyek az alábbiak:

Fizetés közvetlen banki átutalással
Banki átutalás menete: A fizetés kiválasztásnál válassza ki a ‘Közvetlen banki átutalást’. A ‘Megrendelés elküldése’ gombra nyomva a honlap átnavigál a ‘Rendeléseim’ oldalra, mely tartalmazza a rendelési számot, illetve az átutaláshoz a banki adatokat. A kedvezményezett neve a hasznosbolt.hu Kft., a bank számlaszáma: 16200151-18517927 (IBAN számlaszám: HU26 1620 0151 1851 7927 0000 0000), illetve a pontos összeg is szerepel benne, melyet át kell utalni a számlaszámra. FONTOS, hogy átutaláskor a közleménybe kerüljön bele a rendelési szám, hogy könnyebben beazonosítható legyen a rendelő. A rendelt termék akkor kerül kipostázásra, amikor az összeg megérkezik a bankszámlára. Előfordulhat, hogy akár 2-3 munkanapot is igénybe vehet ez. A banki átutalásos megrendelés leadása után egy visszaigazoló e-mailt is kap a megrendelő, melyben az utaláshoz szükséges adatok megtalálhatóak.

PayPal™ fizetés
Mi az a PayPal™? A PayPal™ a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.
PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Comment on this FAQ

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük